MOLDOVA PENTRU CERCETĂTORI

                                           Bine aţi venit pe portalul de servicii EURAXESS Moldova!

Reţeaua noastră de Servicii EURAXESS Moldova, face parte din Reţeaua Europeană care uneşte peste 200 de centre de servicii destinate cercetătorilor, care au aderat la EURAXESS Services Commitment.

EURAXESS oferă servicii de consiliere cercetătorilor din străinătate care doresc să se angajeze la universități, institute de cercetare, sau în cadrul altor companii de pe teritoriul Republicii Moldova.

Acest portal presupune o sursă sigură şi importantă de informaţii utile destinată cercetătorilor străini ce planifică să îşi găsească un loc de muncă în Republica Moldova. Portalul înglobează informaţii practice în ceea ce privește viața profesională și de zi cu zi a cercetătorilor autohtoni precum și, informații cu privire la locurile de muncă vacante și oportunitățile de finanțare.

Centrul de Serviciu EURAXESS va oferi asistenţă personalizată gratuită, tuturor cercetătorilor aflaţi în mişcare şi familiilor acestora şi îi vor susţine în vederea rezolvării incovenienţelor apărute în perioada acomodării în Republica Moldova.

Pentru mai multe oportunităţi de locuri de munca privind informaţiile despre traiul în altă ţară europeană, vă rugăm să vizitaţi portalurile naţionale EURAXESS din cele 40 de ţări partenere şi să contactaţi Centrele de Servicii EURAXESS.

Căutare Servicii

Jobs in Moldova

Top