Disclaimer

Portalul www.euraxess.ro reprezinta un instrument informativ cu privire la anumite proceduri administrative in domeniul mobilitatii in cercetare.
Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta implicit, termenii de utilizare descrisi in continuare.
In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui serviciu.
Euraxess Romania are scopul de a furniza, prin intermediul site-ului www.euraxess.ro, informatii corecte in serviciul utilizatorilor care il acceseaza. Cu toate acestea, informatiile prezentate nu sunt in mod necesar atotcuprinzatoare, complete sau actualizate. Euraxess Romania nu isi asuma nicio responsabilitate si nici o raspundere cu privire la informatiile de pe acest website. Recomandarile cuprinse in cadrul portalului nu substituie sursele oficiale de informare. Prioritate vor avea intotdeauna informatiile oferite de sursele oficiale. Informatiile furnizate in cadrul acestui portal nu confera dreptul la niciun fel de revendicari sau expectative de ordin legal. Continutul furnizat este de natura generala si nu poate acoperi toate cazurile individuale.
Administratorul nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.
De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.
Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca administratorul www.euraxess.ro va fi absolvit de orice raspundere.
Euraxess Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile prezentate in cadrul paginilor externe, linkurile catre alte website-uri fiind oferite strict in scop informativ. Responsabilitatea exclusiva privind continutul site-urilor catre care se face trimitere prin linkuri pe www.euraxess.ro apartine operatorilor respectivelor website-uri.
Euraxess Romania poate schimba informatiile prezentate pe site-ul www.euraxess.ro oricand, fara notificare prealabila. Referirile la produse sau servicii au scop strict informativ si nu se constituie in incurajari sau recomandari intr-un sens sau altul. Downloadarea, printarea sau copierea oricarui continut din cadrul acestui website sunt permise doar in scopul uzului personal, cu referire la sursa.

Ultima actualizare în Luni, 06 Iunie 2011 09:24

Top